Inspireras av Metalkillarna och klä dig rockigt!

Är det en stil som aldrig någonsin går ur tiden eller blir passé så är det just rockstilen, säsong efter säsong så hittar vi nyckelplagg inspirerade från hårdrocken och dess föregångare. Man behöver ju inte gå all in om man inte vill, det kan ju räcka med att man exempelvis bär en cool skinnjacka för att få den där coola rocklocken. I årets mode så är det också riktigt hett med skinnbyxor i alla former, kolla in dessa eller varför inte de här?

Något som är riktigt riktigt cool och för all del även rockigt är den svarta, något urtvättade t-shirten med något coolt tryck på som kanske ett namn på ett rockband- typ Led Zeppelin eller kanske en döskalle. Kombinera sedan t-shirten med ett par snygga och tajta svarta jeans, gärna så där snyggt urtvättade- det funkar också med blygrått som är en riktigt snygg och användbar färg. Eller varför inte satsa på jeans med lite snygga nitar på för då är du liksom helt hemma och har fångat in precis alla rockpoäng i en enda look.

När det gäller skor så är ett par snygga och naturligtvis svarta boots det absolut snyggaste alternativet, kolla in dessa godingar från märket New rock. Snyggare än så här kan det ju knappast bli, dessutom är de unisex så de passar både till killar och tjejer. Ett annat alternativ är kängan som också alltid är unisex, leta upp en modell som sticker ut lite, kanske den här från märket Rock rebel. Riktigt snyggt! Eller också så satsar du på en känga med lite högre skaft som den här som kommer från märket Brandit. Nu är all dessa skor från olika rockmärken men det går också att gå in på en vanlig Din sko butik och hitta rockiga alternativ, för som vi sade, rockstilen går aldrig ur tiden- så är det bara.

Vill man krydda sin rockiga look lite extra så är det accessoarer som gäller och här finns det verkligen mycket att hämta. Halsband, ringar, scarfar, armband och skärp med nitar. Vi har letat upp lite snygga exempel. Kolla exempelvis in dessa otroligt coola örhängen från Laila Bagge ägda Rock by Sweden. Verkligen något att sätta på önskelistan till jul. Från samma märke så kommer den här urhäftiga ringen som också matchar de ovan nämna örhängena. Är du inte smyckestypen så kanske du kan satsa på ett snyggt skärp istället, kolla in denna som dessutom är på rea just nu.

Vill du verkligen gå all in i rocklooken så skulle jag satsa på lite svart kajal runt ögonen, riktigt snyggt på både killar som tjejer. Eller så kan du endast låta rocktemat inspirera och istället satsa på enskilda plagg som är rockinspirerade. Kanske investera i den där skinnjackan som är så användbar och passar till precis allt och till i princip alla tillfällen. Dessutom så är den långlivad och håller i många långa år, en riktig investering alltså, jag köpte min för tio år sedan och den ser fortfarande oanvänd ut trots frenetiskt användande genom åren.